Met uw recreatiepark of VvE zijn collectieve afspraken gemaakt over de collectieve inspecties ten behoeve van de energielabels voor de recreatiewoningen. Omdat we hiervoor uw recreatiewoning van buiten en binnen moeten inspecteren, maken we graag een afspraak op een moment dat voor u schikt

U zult zien dat we niet elke dag van de week kunnen komen. Omdat we op één dag zoveel mogelijk inspecties willen doen houden we op voorhand rekening met mogelijke wisseldagen en beschikbaarheid van onze adviseurs.

Zo plant u de inspectie van uw recreatiewoning:

  1. U selecteert het park waarop uw recreatiewoning gelegen is.
  2. U kiest een beschikbare datum die u schikt.
  3. U kiest de begintijd van een tijdsblok dat u thuis bent.
  4. U vult uw persoonlijke gegevens in.

Binnen het uur van het gereserveerde tijdsblok kunt u onze adviseur verwachten voor de inspectie. U mag verschillende dagen en tijden selecteren. Afhankelijk van onze planning zullen wij vervolgens één van de door u gereserveerde tijdstippen bevestigen en uw overige aanvragen verwijderen. Het kan dus zijn dat op het ene moment tijdstippen niet meer beschikbaar zijn en een volgende dag weer wel.

Let op: De genoemde tijd is de begintijd van een tijdsblok van 2 uur. De begintijd van een eventueel volgend tijdsblok wordt vertoond. Als u een bepaald tijdstip selecteert, kunnen we ook een uur later verschijnen.

 

Om het planningsproces makkelijk te maken, verzoeken wij u om meerdere opnamemomenten te selecteren.